Abr Tekstil Gıda Turizm İnşaat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

ABR Tekstil

Güngören, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Abdurrahman Nafız Gürman Mh. Akif Caddesi, Taflan Sokak, No: 18, Giriş Kat, Merter, Güngören, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 677-1801 ara

Hakkında

ABR Tekstil:

Abr Tekstil Gıda Turizm İnşaat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yün pamuk ipek suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 840833 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Kasım 2012 tarihinde kuruldu. ABR Tekstil, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan tekstil. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Abr Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Abr Teksti̇l'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın firma yetkilileri,
Ordu ilinde ikamet etmekte olan bir öğretmenim. Şehir merkezinde bulunan YILTUR TEKS.KONF.TURZ.SAN.LTD.ŞTİ. mağazasından BRIGHT marka bir pantolon satın aldım. Pantolonun boya vermesinden ve kısa sürede üzerime bol gelmesinden memnun olmayarak mağazaya başvurdum. Mağaza sahipleri pantolonumu firmaya göndermek üzere yaklaşık 20 gün kadar önce aldılar. Dün telefon açarak sonucun geldiğini söylediler. Mağazaya uğradığımda üründe herhangi bir hata olmadığına dair bir yazı ile karşılaştım. Bu yazının başlığında BRIGHT ABR TEKSTİL GIDA TURİZM İNŞ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. yazıyor olup altında da ARIZALI ÜRÜN İNCELEME FORMU ibaresi bulunuyordu. Fakat bu formun hiç bir yerinde imza ve kaşe namına bir şey bulamadım. Benim sizden talebim. Böyle bir ürün size gönderildi mi? Ayrıca bu üründe bir inceleme yapıldı ise imza veya kaşe bulunması gerekmez mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.