danışman

Affa Kalite Egitim Danişmanlik

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 495-5606 ara

Hakkında

Affa Kalite Egitim Danişmanlik: Hizmetlerimizi sayfamızdan takip edebilrsiniz Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi İlkyardım Eğitim Hizmetleri Çevre Danışmanlıgı Belgelendirme Danışmanlığı

Kamu kurumlarında görev yapan şirket yöneticilerimiz, 17 Ağustos Marmara depreminde kriz yönetim merkezinde resmi görevler üstlenmiş, deprem arama,kurtarma ve tüpraş yangınında etkin görevlerde bulunmuş, normalleşme çalışmalarında aktif rol oynamışlardır. 2002 yılında faaliyete başlayan yöneticilerimiz 2006 yılından itibaren AFFA çatısı altında; iş güvenliği, başta kalite olmak üzere yönetim sistemleri, belgelendirme, CE markalama,çevre danışmanlığı faaliyetlerini sürdürmüştür. AFFA GRUBU iş güvenliği konusundaki birikim ve deneyimleriyle 2013 yılında kurduğu AFET FAALİYETLERİ ORTAK SAĞLIK ve GÜVENLİK BİRİMİ ile sizlerin risk ortağı olmaya devam etmektedir. Affa Kalite Egitim Danişmanlik, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan danışman.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.affakalite.com.tr

Affa Kali̇te Egi̇ti̇m Dani̇şmanli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • danışman
  • danışmanlık acentası

Konum

Bu bölümde Affa Kali̇te Egi̇ti̇m Dani̇şmanli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.