Agora Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Agora Alışveriş Merkezi

Balçova, İzmir

5 kişiden %40'si beğendi (2)

İletişim bilgileri

Adres: Izmir-çeşme Otoyolu Yanyolu, Mithatpaşa Caddesi, No: 1446, Pk: 35340, Balçova, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 277-2525 ara

Hakkında

Agora Alışveriş Merkezi:

Agora AVM'nin Yerleşim ve Konumu


İzmir'in merkezine sadece 15, Üçkuyular Feribot İskelesi'ne 7, Adnan Menderes Havaalanı'na 20, Çeşme'ye 30, Aydın'a ise otobandan sadece 45 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Ayrıca belediye otobüsleri ve minibüsler vasıtasıyla da ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Kendi aracınızla;
Mavişehir- Karşıyaka-Bornova-Balçova güzergahından otoban yolu ile. Mavişehir-Karşıyaka-Altın Yol-Alsancak-Konak-Güzel Yalı-Balçova güzergahındanki Sahil Yolu ile. çeşme-Balçova güzergahından otoban veya sahil yolu ile. Urla-Sahilevleri-Güzelbahçe-Narlıdere-Balçova güzergahı ile gelebilirsiniz.

Toplu Taşıma Aracıyla;
Şehir merkezinden Balçova, Narlıdere, Sahil Evleri, Güzelbahçe, Urla , Seferihisar'a giden Eshot otobüsleri ve üçkuyular'dan Sahil Evleri ve Güzel Bahçe'ye giden minibüsler ile gelebilirsiniz.

Deniz Yoluyla;
Bostanlı-üçkuyular arasında çalışan arabalı vapur ile gelebilir, eğer yayaysanız sizi hemen iskelede bekleyen 460 numaralı Narlıdere otobüsüne binebilirsiniz. Agora Alışveriş Merkezi, İzmir, Balçova ilçesinde yer alan eğlence. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.agoraizmir.com

Agora Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • eğlence
  • avm
  • alışveriş merkezi
  • eğlence

Konum

Bu bölümde Agora Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İyı çalışmalar diliyorum öncelikle bu yazımı yaşamış olduğum yaklaşık yarım saat önceki bir sebebden dolayı yazıyorum aracımızı agora otoparkına yapıp sinemaya çıktık saat 23.00 cıvarı sinema dönüşü aracımın yanına geldiğimde oradakı görevli birkaç kişi aracımın hemen yanında canavarla büyük bir boru kesiyorlardı ve bütün canavar taşından çıkan ateş parçaları arabamın önünde uçuşuyordu yarın servise gidip kontrol ettircem eğer zarar vermişlerse davacı olacağimi bildirmek istiyorum bu kadar sorumsuzluk olamaz otapark zaten bom boş sayılırdı biraz ileride çalissalar problem olmayacak sizde kamera kayıtlarından kontrol edebilirsiniz bana bu konu hakkında dönerseniz memnun olurum bende olayın resimleri mevcut lütfen biraz daha dikkatli olalım


agora cooookkkkkkkkkkk füzelllll






çocuk kıyafet fıyatları


kilolu bayanlar içinde giyim olmlı


Agora alışveriş merkezinin otoparkındaki araba yıkama bölümünde 31.07.2010 cumartesi günü aracımı yıkamaya bıraktım.Ancak aracımın öncamını ve dikiz aynasını nasıl bir bezle sildiklerini tahmin edemiyorum ki gece önümü görebilmek için 3 kez durup camı silmek zorunda kaldım.Yine de çözüm üretemedim!! Hem içerden hem de dışardan Yağlı yada çok kirli bir bezle silindiğini düşünüyorum ki gece ışıklar yandığında yolculuk yapmakta çok zorlandım. Firmayı nereden uyaracağımı bilmediğim için sizin aracılığınızla konuyu iletmek istedim.Ön cam Hayati Tehlike yaratacak kadar önümü görmemi engelliyordu.
Şikayet edecek bir merci arıyorum bulunca şikayetimi onlara da yapacağım.
Konuyu bilginize sunar yapılabilecek bir şey varsa desteğinizi rica ederim.
Konu hakkındaki gelişmeler ile ilgili geri dönüşünüzü rica ederim . e-mail adresim : [email protected]