Ağteks Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ağteks Tekstil

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Sururi Mah. Hocahanı Sok. No: 17a Fatih Selani Pak Cad. Vakıf Giyim Pazarı No: 91 Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 512-9053 ara

Hakkında

Ağteks Tekstil:

Ağteks Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tekstil ve giyim ürünleri: Her türlü yünlü, ipekli, pamuklu, sentetik tekstil örmeler ve dokumalar ile giyim eşyaları ve konfeksiyon mamüllerinin alım, satım, ithalat, ihracat ve dahili ticaretini yapmak Her türlü gayrimenkulleri ve bunlara ilişkin her türlü aynı hakları, kat mülkiyeti ve kat intifakı iktisap etmek gerekli gayrimenkulleri ve tesisleri satın almak, gerekirse inşaat inşaat ve müteahhitliğini yapmak, kiralamak, kiraya vermek, satmak aracı niteliğinde olmamak şartı ile başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde ipotek vaz ve fekki işlemlerini kabul etmek ve yapmak. Bilumum gerçek ve tüzel kişiler nezdinde bu işleri takip, intiaç ve tapu işlemlerini yapmak Şirketin amacının gerçekleştirilmesi için iç ve dış teşekkül müessese ve bankalardan her nevi krediler temin etmek, gerektiği takdirde aracı olmamak şartı ile şirketin her türlü menkul ve gayrimenkullerini ipotek etmek ve bunları teminat olarak göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 260761 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 1990 tarihinde kuruldu. Ağteks Tekstil, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan tekstil.

Soru & Cevap:

Ağteks Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi