muhtarlık

Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarlığı

Pendik, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Ahmet Yesevi Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No: 21 Esenyal, Pendik, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 393-4867 ara

Hakkında

Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarlığı: Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarlığı İstanbul, Pendik ilçesinde muhtarlık. Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarlığı, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan muhtarlık. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ahmet Yesevi̇ Mahallesi̇ Muhtarliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • muhtarlık

Konum

Bu bölümde Ahmet Yesevi̇ Mahallesi̇ Muhtarliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba iyi günler arıyorum ama sıze ulaşamadım bı sey sormak ıstıyorum yenı evlendım nüfus cüzdanı çıkartacagızda ıkametgahımı kendı muhtarlığımdan mı almam lazım esenyalıdan mı acıl cevap bekliyorum teşekkürler


Sayın muhtarımız şu ana kadar sizinle karşılıklı bir araya gelip konuşmamız olmadı.Birbirimizi tanımayız , 2 ay önce muhtarlığınıza gelip sekreterinize mesaj bırakmıştım size iletildimi bilemiyorum.Benim bir maruzatım var SİLVAN SOKAK N:3 yanında boş arazi var insanlar araya eline ne geçerse atıyor.biz çevre sakinleri olarak bu durumdan çok şikayetçiyiz.o arsanın temizlenmesini ve sarı toprak dökülmesini istiyoruz....Ben bu konu hakkında PENDİK BELEDİYESİ 'ne defalarca mail gönderdim ama bu sorunu çözmediler ama oy zamanı geldiğinde kapımıza gelip oy istemesini biliyorlar sizden ricam bu sorunla ilgilenmeniz.
SAYGILARIMLA
İSMAİL ÇELİK
0538 405 60 11