elektrik dağıtım

AKEDAŞ Elbistan

Elbistan, Kahramanmaraş

()

İletişim bilgileri

Adres: Güneşli Mh. Karabağ Cd. No: 11, Elbistan, Kahramanmaraş Haritayol tarifi

Telefon: +90 (344) 413-5213 ara

Hakkında

AKEDAŞ Elbistan: AKEDAŞ Elbistan Kahramanmaraş, Elbistan ilçesinde elektrik dağıtım. AKEDAŞ Elbistan, Kahramanmaraş, Elbistan ilçesinde yer alan elektrik dağıtım. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Akedaş Elbi̇stan'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik dağıtım

İncelemeler

Sayın yetkili,

12 ağustos 2017, cuma günü öğleden sonra, Kızılcaoba mah. Osmanlı cadd. Çakabey sokak 04 numaralı evimden ayrıldım. Aynı günün akşamı saat 22.00 de evime tekrar döndüğümde, evimdeki elektriğin kesik olduğunu gördüm. İlk şaşkınlığımın ardından baktığımda, kapı önünde yerde elektrik saatımın sökülüp yerine yeni dijital bir saat takıldığını gördüm.
Sayacın altında bulunan şartelin iş yapmadığını arızalandığını anladım. Akedaş'ın verdiği bilgi doğrultusunda 3444602 no.lu telefonu arayarak yardım istedim. Uzun çaba ve görüşmelerim sonucu saat 00.45 te Tedaş yetkilileri evime geldiler. Şartele bağlanan kabloların yersiz montesi sebebiyle şartelin kısa devre yapıp yandığını tesbit ettiler. Akabinde mevcut şarteli iptal edip, kabloları birleştirererk evime saat 00.55 te elektriğin gelmesini sağladılar.
Bundan anlaşılıyor ki, Akedaş'ın sayaç ilgilileri, sayacı monte ettikten sonra akımı kontrol etmeden terketmişlerdir. Bu onlaraın ne kadar deneyimsiz ve sorumsuz olduğunun kanıtıdır. Evimde, elektriğe bağlı bir hasta da olabilirdi ve hayati bir tehlike de olabilirdi.
37 yıllık Hollanda'da öğretmen olarak çalışan bir gurbetçiyim. Orada geçirdiğim zaman içerisinde, üç yıl önce 43 dakikalık bir arıza sonucu elektriklerimiz kesildi. Bu nedenle de oradaki elektrik idaresi 783 haneli mahalleye maduriyetinden dolayı özür mektubu ile birlikte 49.00€ luk meblağ ile mağduriyeti tazmin etti. Önceden tesbit edilen hastalara da jeneratör desteği sağladılar.
Bütün bunları izhımdaki amacım, basit bir kıyaslama ile hassasiyetimi bildirmek, bizde olmasını arzu edip de, bunu göremediğimden dolayı içine düştüğüm üzüntü halini bildirmek istedim.
12 ağustos cuma günü, saat 16.30'da beni sekiz saat mağdur eden sayaç memurlarının sorumsuzluklarını sizlere sunarken gerekli işlemin yapıldığını duymak istiyorum. Bu sorumsuzluğu kınıyorum. Aynı akşam, evime geç de olsa gelip sıkıntımı gideren Tedaş görevlilerine de teşekkürlerimi sunmayı bir borç diliyorum.

Bu mektubumla da gerçekten ilgilenildiğini, ve kurumunuzun gerçekten sorumluluğunu bana vereceğiniz cevaba göre değerlendireceğimi bildirir, saygılarımla hayırlı çalışmalar dilerim.

İbrahim Etem Gövcecik
[email protected]