temizlik

Akhijyen Enüstriyel Temizlik Sistemleri

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: RİTİM İSTANBUL A2 BLOK DAİRE 68 KAT 4 MALTEPE, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 675-5117 ara

Hakkında

Akhijyen Enüstriyel Temizlik Sistemleri: AKHİJYEN Endüstriyel Temizlik Ürünleri olarak ilk önceliğimizi müşterilerimizin %100 memnuniyetidir. En çok tercih edilen hijyen ürünlerini sizler için

AKHİJYEN Endüstriyel Temizlik Ürünleri olarak 10 yıllık üretim ve müşteri hizmetleri tecrübemizi hijyen sektöründe sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Birinci önceliğimizi müşterilerimizin %100 memnuniyetidir. En çok tercih edilen hijyen ürünlerini sizler için seçtik ve bu ürünleri hizmet kalitemizle birleştirerek sizlere sunmak için çalışıyoruz. “HİJYEN SAĞLIKTIR; GÜZEL KOKU MUTLULUKTUR” sloganımızla sizler için sağlıklı, hijyenik ve güzel kokan ortamlar sağlamayı kendimize misyon edindik. Bu misyon dahilinde belirlemiş olduğumuz ürün portföyümüzü, taleplerinizi de dikkate alarak gelişen piyasa koşullarıyla sürekli güncel tutmaya ve de en iyi fiyatlarla sizlere sunmaya devam edeceğiz. “Mutluluk veren, başarınızı ve satışlarınızı arttıran, motive eden Ortam Kokulandırma Cihazı ve Koku Kartuşlarımız ; Hijyenik ortamlar sağlayan klozet cihazı ve poşetlerimiz; El değmeden hijyen öncüsü fotoselli kağıt havlu ve sensörlü sabunluk cihazlarımızla daimi hijyen dostunuz olmak için çalışıyoruz.” Akhijyen Enüstriyel Temizlik Sistemleri, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan temizlik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.akhijyen.com

Akhi̇jyen Enüstri̇yel Temi̇zli̇k Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • temizlik
  • alışveriş ve perakende
  • ticari ve endüstriyel

Konum

Bu bölümde Akhi̇jyen Enüstri̇yel Temi̇zli̇k Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.