Akmermer İnşaat Otomotiv ve Mobilya San. Tic. Ltd. Şirketi

Akmermer İnşaat Otomotiv Ve Mobilya

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Samandıra, Ferhatpaşa Mah. Akdeniz Cad. G-53 Sok. No: 10 Kartal Ünalan Mah. Esen Sok. No: 65 Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Akmermer İnşaat Otomotiv ve Mobilya:

Akmermer İnşaat Otomotiv ve Mobilya San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü mermer ve mermerden mamul inşaat, ev ve büro işleri yapmak, her türlü mermer depolaması, alımı ve satımı yapmak. Yurt içi ve yurt dışında yolcu eşya ve bilumum vb. şeylerin nakliyatını yapmak kiralamak kiraya vermek. Her türlü toplu ve münferit konut, han, çarşı, işyeri, fabrika binaları, kamu binaları yapımı inşaası ve dekorasyonu yapmak. Her türlü inşaat taahhütlerinde bulunmak arsalar almak ve satmak komisyon işlerinde bulunmak konu ile ilgili diğer işleri yapmak. Her türlü gayrimenkul arsalar alımı satımı emlak komisyonculuğu ve müşavirlik yapmak. Konusu ile ilgili hususi ve resmi ihalelere girmek teminat vermek ve geri almak ipotek ve ipotek tesis etmek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 367799 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Mart 1997 tarihinde kuruldu. Akmermer İnşaat Otomotiv ve Mobilya, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Akmermer İnşaat Otomoti̇v ve Mobi̇lya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi