sağlık ocağı

Ankara Merkez Verem Savaş Dispanseri

Çankaya, Ankara

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Çukurambar Mh. Öğretmenler Caddesi, No: 6, Balgat, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 287-1155 ara

Hakkında

Ankara Merkez Verem Savaş Dispanseri: Ankara Merkez Verem Savaş Dispanseri Ankara, Çankaya ilçesinde sağlık ocağı, verem savaş dispanseri, ankara verem savaş dispanseri, ankara, firma, sağlık ocağı, ankara merkez. Ankara Merkez Verem Savaş Dispanseri, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan sağlık ocağı. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ankara Merkez verem Savaş Di̇spanseri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık ocağı
  • verem savaş dispanseri
  • ankara verem savaş dispanseri
  • firma
  • sağlık ocağı
  • ankara merkez

Konum

Bu bölümde Ankara Merkez verem Savaş Di̇spanseri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İyi günler. İşyerimizde verem olduğunu düşündüğümüz Halil Kaya adında bir memur var. Bu şahıs yeterli beslenmiyor, sigara içiyor ve çok kötü öksürüyor. Birkaç defa doktora gitmesini söylediğimiz halde; gurur meselesi yapıyor ve gitmiyor. Bize hastalık bulaştırmasından korkuyoruz. Bu şahıs ile ilgili olarak yapabileceğiniz birşey var mıdır? Adresimiz: Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü D Blok 511 no.'lu oda Emek Ankara


Verem savaş dispanseri Emek'den Balgata taşınmış bu bilgiyi silerseniz sevinirim bugun yanlış adres yuzunden tam uç saat boşuna koşturdum.