Antik Metal Dekorasyon ve Aydınlatma San. Tic. Ltd. Şirketi

Antik Metal Dekorasyon Ve Aydınlatma

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Sanayi Mah. Sultan Selim Cad. No: 176 Kağıthane Sanayi Mah. Sultan Selim Cad. Barut Sok. No: 3/a Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Antik Metal Dekorasyon ve Aydınlatma:

Antik Metal Dekorasyon ve Aydınlatma San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü hediyelik turistik süs eşyalar, bijuteriler, kolleksiyon eşyası ve biblolar, antikalar, seramik mamulleri, cam ve camdan mamul eşyalar, banyo ve mutfak aksesuarları, ağaç ve ahşap eşyalar, metallerden yapılan dekoratif süs eşyası, ağaç metal ve camdan yapılmış mobilya ve aksesuarları, kuru ve yapma çiçek, aydınlatma, ısıtma veya tefriş maksadıyla kullanılan elektrikli veya elektronik eşyaları, her türlü ev dekorasyonu ile ilgili tekstil mamulleri alım satımı ve imali her nevi gıda ve içecek maddeleri ticari, yukarıda amaç ve konuları belirtilen emteaların imal, alım, satım, ithal ve ihracını yapmak ve 17. 11. 2003 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 331023 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Haziran 1995 tarihinde kuruldu. Antik Metal Dekorasyon ve Aydınlatma, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Anti̇k Metal Dekorasyon ve Aydinlatma'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi