Bebek Turizm Eğlence ve Tanıtım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Antrakt Matine

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Osmanağa Mh. Kuşdili Caddesi, Fazlıoğlu Apartmanı, No: 19, Daire: 12, Kat: 3, Pk: 34714, Altıyol, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 550-8885 ara

Hakkında

Antrakt Matine:

Bebek Turizm Eğlence ve Tanıtım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Restaurant bar, cafe bar, cafeterya gibi işletmeler kurmak, işletmek, kurulmuş olan bu tür işletmeleri başkalarına devretmek ve kiralamak. Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmak. Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde kültür, sanat, sinema alanında gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür, fanzim, yıllık ve benzeri yayınlar gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak ve bu alanda basılı ve dijital yayınlar çıkartmak, bu yayınlara bandrol ve sertifika almak yayıncılık yapmak ve 6. 4. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazıl olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 523502 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Mayıs 2004 tarihinde kuruldu. Antrakt Matine, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan kuruluş.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.antraktmatine.com

Antrakt Mati̇ne'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuruluş
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Antrakt Mati̇ne'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.