Apaydın Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi

Apaydın Mimarlık Tasarım İnşaat

Küçükçekmece, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü Mh. Yaşar Doğu Caddesi, No: 56-a, Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 470-3649 ara

Hakkında

Apaydın Mimarlık Tasarım İnşaat:

Apaydın Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya veemek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için ve faaliyetlerinde lüzumlu ve yardımcı olacak her türlü gayri menkulu satın alır kiralar veya kiraya verebilir. Gayri menkullerini teminat olarak gösterebilir ipotek ettirebilir. Lüzumlu gayrimenkulleri iktisap etmek kiraya vermek gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna hakları gayri menkul mükellefiyeti kat mükellefiyeti kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek ipotek ve rehin almak ve vermek. Şirket menkullerini rehin gayrimenkullerini ipotek etmek. Her türlü gayrimenkulu satın alır kiralar veya kiraya vereblir. Gayri menkullerini teminat oarak gösterebilir ipotek ettirebilir. Şirketin gayesine ulaşabilmesi için lüzumlu gayri menkulleri iktisap etmek kiraya vermek gayri menkullerin üzerinde irtifak intifa sükna hakları gayrimenkul mükellefiyeti kat mükellefiyeti kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek ipotek ve rehin almak ve vermek. Şirket menkullerini rehin gayrimenkullerini ipotek etmek ve 27. 3. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 427216 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ekim 1999 tarihinde kuruldu. Apaydın Mimarlık Tasarım İnşaat, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Apaydin Mi̇marlik Tasarim İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Apaydin Mi̇marlik Tasarim İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

evimin iç dekorasyonunu yaptırmak istiyorum iç mimarınız varmı