Psikolog

Arya Psikoloji Danışmanlık Ve Gelişim Akademisi

Sultangazi, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı Perla Vista Residence A Blok Kat:11 D:101, 34528 Beylikdüzü Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 873-6101 ara

Hakkında

Arya Psikoloji Danışmanlık ve Gelişim Akademisi: Arya Psikoloji Danışmanlık ve Gelişim Akademisi

Arya Psikoloji Danışmalık ve Gelişim Akademisi; psikolojik danışmanlıkta kişiye özel çözümler getiren ve devamlı kalite anlayışıyla hizmeti hedefleyen bir kurumdur. Uzun yıllara dayanan tecrübelerin bir araya getirildiği kurumumuzda, bireye verilen önem ve duyulan saygıdan yola çıkarak bireyin gücü ve sınırsız potansiyelini keşfetmesine zemin hazırlamak ana amacımızdır. Arya Psikoloji uzman kadrosuyla; Bireysel Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Evlilik ve Çift Danışmanlığı, Cinsel Danışmanlık, Boşanma Danışmanlığı, Ergen Danışmanlığı, Ebeveyn Danışmanlığı, Çocuk Danışmanlığı, Hamile Danışmanlığı ve Kurumsal Danışmanlık alanlarında hizmet sunmaktadır. Arya Kids Çocuk Atölyesi ile uzmanlarımız tarafından hazırlanan programda çocukların gelişimsel gözlem raporları hazırlanmaktadır. 5 haftalık program sonucunda, çocukların günlük hayatta karşılaşacağı problemlerle baş etme becerisi kazandırılır. Arya Psikoloji atölye çalışmalarında; Anne&Baba Okulu, Evlilik Öncesi İlişkiler Atölyesi, Evlilik Güçlendirme Atölyesi, Ergen Grup Çalışmaları ile önleyici eğitim çalışmalarına da önem vermektedir. Bireyin yanında, psikolojik eğitim destek ve danışmanlık konularına ihtiyaç duyan tüm kamu ve özel kurum ve kuruluşlara etkili, hızlı hizmet ve çözüm sunmaya odaklanmış, idealist, samimi, AR-GE yapan yenilikçi kadromuzla da Kurumsal Danışmanlık alanında hizmet vermekteyiz. Temel sorunlardan yola çıkarak iyi niyet, içtenlik ve dürüstlükle bilimsel yöntemlere dayalı, etkin, işlevsel ve dünyadaki en yeni uygulamalar ile geleneklerimizi de göz önünde tutarak sağlıklı sonuçları üretebilecek , bireye verilen önemi ÖNCE İNSAN ,ilkesi ile benimsemiş , mesleki sınırlılıklarını ve yetkilerini bilen uzmanlardan oluşturduğumuz kadromuzla sizlere psikolojik danışmanlık ve gelişim konusunda hizmet sunmaktan mutluluk duyarız. Arya Psikoloji Danışmanlık ve Gelişim Akademisi, İstanbul, Sultangazi ilçesinde yer alan psikolog.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aryapsikoloji.com.tr

Arya Psi̇koloji̇ Danişmanlik ve Geli̇şi̇m Akademi̇si̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Psikolog

Konum

Bu bölümde Arya Psi̇koloji̇ Danişmanlik ve Geli̇şi̇m Akademi̇si̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.