müdürlük

ASKİ Sincan Bölge Müdürlüğü

Sincan, Ankara

4 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Yenikent Yolu, Ayaş Caddesi, No: 61, Sincan, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 270-5604 ara

Hakkında

ASKİ Sincan Bölge Müdürlüğü: ASKİ Sincan Bölge Müdürlüğü Ankara, Sincan ilçesinde aski, bölge müdürlüğü, müdürlük. ASKİ Sincan Bölge Müdürlüğü, Ankara, Sincan ilçesinde yer alan müdürlük. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Aski̇ Si̇ncan Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müdürlük
  • aski
  • bölge müdürlüğü
  • müdürlük

Konum

Bu bölümde Aski̇ Si̇ncan Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sincan aski


merhaba ben sincan 1562.cadde de ikamet ediyorum sorunum ise her yağmur sonrası binamızın içine dolan kanal ve yağmur suyu ile ilgili. ,site başkanı daha önce bu konu ile ilgili dilekçe vermiş ama ilgilenilmemiş ben belediyeye yazdım hemen ilgilendiler fakat size yazmamızı söylediler galiba mazgalların yetersiz oluşundan dolayı yağmur sonrası binamızın içine su basıyo ve çok kötü kokuyor nerdeyse kömürlüklerimiz kullanılmaz durumda,bize bu konuda yardımcı olursanız çok memnun oluruz şimdiden teşekkür ederim


Polatlı 2 caddesi,Şehit Rahmi Sarıoğlu sokak,Göktuğ sokak,Şehit Ali Çalışır Sokak,24.sokak'daki altyapının yetersizliği sonucu cumartesi ve pazartesi yağan yağmurlar sonucu binaların altındaki daire,dükkan,depo ve kömürlüklerin su ile dolması sonucu vatandaşlar mağdur olmuştur.Gerekli çalışmaların yapılmasını arz ederim.Saygılarımla FİKRET müdürüm.


sayın mudurum bızler her zaman su kartı ıle su satın alıyoruz bız her seferınde bankaya aldıgımız suyun yaklarık 1 metre kupunu cıhaz kullanım ucretı olarak oduyoruz malesef askıye aıt su dolum bılgısayarınız calısmıyor bızler bankaya ucret odemek ıstemıyoruz . bununla ılgılı geregını yapmanızı saygılarımla arz ederım 0 544 310 20 23