göz hastalıkları

Atagöz Göz Hastalıkları Ve Lazer Dal Merkezi

Bayraklı, İzmir

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Manas Bul. 1586 / 7 Sokak. No: 2 A Blok Bayraklı - İzmir (yeni Adliye, Başak Depoları, Opet Karşısı) Haritayol tarifi

Telefon: 444-5282 ara

Hakkında

Atagöz Göz Hastalıkları ve Lazer Dal Merkezi: Atagöz Göz Hastalıkları ve Lazer Dal Merkezi İzmir, Bayraklı ilçesinde göz hastalıkları, atagöz göz hastalıkları ve lazer dal merkezi, izmir, firma, sağlık, hastane, tıp, göz hastalıkları, bayraklı. Atagöz Göz Hastalıkları ve Lazer Dal Merkezi, İzmir, Bayraklı ilçesinde yer alan göz hastalıkları. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.atagoz.com

Atagöz Göz Hastaliklari ve Lazer Dal Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • göz hastalıkları
  • atagöz göz hastalıkları ve lazer dal merkezi
  • firma
  • sağlık
  • hastane
  • tıp
  • göz hastalıkları
  • bayraklı

Konum

Bu bölümde Atagöz Göz Hastaliklari ve Lazer Dal Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kizim 2 yasinda ve göz kayma rahatsizligi nedeniyle Bayrakli subenize goturdum doktor damlali muayeneyi uygun gördü ve 5 saat bulanik gormesini saglayan cocuguga huzursuzluk veren ates yapan damla damlatildi. Damlali uygulamadan sonraki muayenede doktor evet cocugun gozunde kayma var fakat ben size bu muayeneyi bosuna yaptim cunku tedavi bu hastanede olmaz cihaz uygun degil yaniltabilir ya dokuz eylulde yada egede yapilmasi gerek dedi. Sayin doktor bey; benim cocugum sizin para tuzaklariniz icin deneme tahtasi degil, yasinin kucuk oldugunu bile bile tedavi edemiceksen kucuk cocuk icin cihazin yoksa neden kabul ettiniz muayeneye???? Bir daha Atagoz hastanesiyle asla isim olmaz EGe saglik hastaneside sizin gibi maddiyatciydi sonunu gorduk


hatay büronuzdan 17.04 tarihinde 21.04 P.tesi saat 10.30 randevu alınmıştır. Saat 10.40 civarında muhaneye gidilerek eşimle birlikte işlemler yapılmıştır.İlk muhayene hemşire tarafından cihazlarla gerçekleştirilerek salonda beklenmemiz talep edilmiştir. Bizden sonra gelen hastalar ilk muayeneleri yapılarak doktor la görüştürülmüştür. ( saat 11 randevusu dahil). Sıra ne zaman bize geleceği görevli hemşireye sorulduğunda daha beklememiz gerektiği ifade edilmiştir. Kurumsal bir sağlık kurumunda çalışan personelin şahsi ve keyfi taleplerine uygun olarak hasta bekletilmesi ni taktirlerinize bırakıyorum.
saygılarımla.