veteriner

Atlas Veteriner Kliniği

Gebze, Kocaeli

İletişim bilgileri

Adres: Arapçeşme Mh. Yeni Bağdat Caddesi, No: 741/a, Cezaevi Yolu Üzeri Mesude İşman Ortaokulu Karşısı, Gebze, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 644-0019 ara

Hakkında

Atlas Veteriner Kliniği: Atlas Veteriner Kliniği Gebze genelinde evcil ve çiftlik hayvanlarının koruyucu hekimliği , teşhis ve tedavi hizmetlerinin yanı sıra petshop hizmetleri de verebilmek amacıyla 2011 yılında Veteriner Hekim Gökhan YAĞCI tarafından kurulmuştur. Atlas Veteriner Kliniği kurucu ve sorumlu veteriner hekimi Gökhan YAĞCI Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden 2007 yılında mezun olmuştur. Modern muayene ve operasyon salonunda dürüst ve çağdaş veterinerlik hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Kliniğimiz 24 saat acil klinik hizmeti de verebilmektedir. Kliniğimizde muayene , teşhis ve tedavi , koruyucu hekimlik , aşı ve aşı takibi , paraziter mücadele , cerrahi operasyon , doğum ve jinekoloji , dermatoloji , ağız ve diş sağlığı , laboratuar , röntgen , tüy bakımı , traş ve banyo , pansiyon hizmeti , mikroçip uygulama hizmetlerinin yanı sıra , evcil hayvanlarınız için aksesuarlar , hayvanlarınızın beslenmeleri için orta kalite ve profesyonel mama çeşitleriyle sizlere hizmet vermekteyiz. Atlas Veteriner Kliniği, Kocaeli, Gebze ilçesinde yer alan veteriner.

Soru & Cevap:

Atlas veteri̇ner Kli̇ni̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • veteriner

Konum

Bu bölümde Atlas veteri̇ner Kli̇ni̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.