Ayciem İnşaat ve Bilgisayar Programlama Otomasyon Limited Şirketi

Ayciem İnşaat Bilgisayar Programlama Otomasyon Sistemleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kuştepe Mah. Tomurcuk Sokak, İzmen Sitesi, A1 Blk. Kat 1 Daire: 11, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 272-8011 ara

Hakkında

Ayciem İnşaat Bilgisayar Programlama Otomasyon Sistemleri:

Ayciem İnşaat ve Bilgisayar Programlama Otomasyon Limited Şirketi

Her türlü inşaat, taahhüt işleri, konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir s atabilri kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intia sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir, Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için üçüncü şahıs ve tüzel kişiler kullanacakları krediler için şirkete ait gayrimenkullerini ipotek verebilir ve şirketin 13. 4. 2009 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 359966 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 1996 tarihinde kuruldu. Ayciem İnşaat Bilgisayar Programlama Otomasyon Sistemleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan otomasyon.

Soru & Cevap:

Ayci̇em İnşaat Bi̇lgi̇sayar Programlama Otomasyon Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otomasyon
  • firma
  • inşaat
  • bilişim
  • otomasyon
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ayci̇em İnşaat Bi̇lgi̇sayar Programlama Otomasyon Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.