Azel Yapı İnş. Mob. Tem. Gıda Özel Güv. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti

Azel Yapı

Kayapınar, Diyarbakır

İletişim bilgileri

Adres: Huzurevleri Mahallesi, Diclekent Bulvarı Girişi, 19. Sokak, A.r. Battal Gazi Apartmanı, Kat: 5, No: 24, Kayapınar, Diyarbakır Haritayol tarifi

Telefon: +90 (412) 238-0980 ara

Hakkında

Azel Yapı:
Diyarbakır Merkezli bir şirket olan Azel Yapı, bir çok falliyet alanında çalışmada bulunma yetkisine sahiptir. Bu alanlar: İnşaat, Mobilya, Temizlik, Gıda ve Özel Guventik'tir.

Yurt içinde ve yurt dışında özel ya da devlet sektöründe yer alan, her türlü bina tesis araç ve gereçlerin bu arada konut, işhanı, fabrika, depo, toplu konut, otel, motel, tatil köyü, barınaklar, eğitim ve kültür tesisleri, spor tesisleri, yönetim binaları, yurt binaları, sanayi tesisleri, turizm tesisleri, tarımsal ürün tesisi, liman, rıhtım, mendirek, kalan, tünel, yol, köprü, su tesisi, alçak ve yüksek gerilim trafo inşaatı, elektrik tesisi, telekomunisyon yer altı ve yer üstü tesisi, telekomünikasyon sektöründe erişim şebekesi, bakım, onarım, arıza, ıslah abonesi, nakil abone hat toplama televizyon ve yatırım işlerini yürütmek, sulama kalanı, içme suyu, atık su arıtma, kanalizasyon tesisleri, alt üst tüp geçit ve geçitli toplu ulaşum tesisleri, istinad duvarları gibi birçok inşaat faaliyetini gerçekleştirme yetkisine sahiptir. Azel Yapı, Diyarbakır, Kayapınar ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Azel Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • inşaat
  • firma
  • yapı
  • şirket

Konum

Bu bölümde Azel Yapi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.