Aziz Yapı Gayrimenkul San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Aziz Yapı Gayrimenkul

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İstoç Oto Ticaret Merkezi E Plaza Kat 3 No: 20 Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 659-5364 ara

Hakkında

Aziz Yapı Gayrimenkul:

Aziz Yapı Gayrimenkul San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü bina arsa arazi tarla v. b gayrimenkulleri satın almak satmak parsellendirmek projelendirmek komisyonculuk ile inşaat ve taahhüt işleri yapmak yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak hakiki ve kükmi şahıslara karşı altyapı ve üstyapı inşaat ve müteahhitlik hizmetlerini vermek. Şahıs ve şirketlere ait her türlü gayrimenkullerin alım satım işlerinde inşaat işlerinde komisyon muhabirliği ve müşavirlik hizmetlerini yapmak. İnşa edeceği veya ettireceği gayrimenkulleri devre mülk sistemi ile pazarlamak. Gerek satın alarak gerekse kiralayarak edindiği gayri menkullerin pazarlamasını yapmak. Yabancı ve yerli firmalarla gayrimenkullerve diğer konularda franchising anlaşması ve işletmeciliğini yapmak. Kat karşılığı veya arsa satın alarak konut ve işyeri inşa eder ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 708946 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Eylül 2009 tarihinde kuruldu. Aziz Yapı Gayrimenkul, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Azi̇z Yapi Gayri̇menkul'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

MERHABALAR BEN ENVERKALFA 25 YILLIK TENEYIMIMLE SIZ TEYERLI FIRMANIZA KALIBCI TEMIRCI VE TUVARCI EKIBIMLE CALIŞMATTAN KURURTUYARIM REFERANS VERILIR IRT TERCIM TEL TEL 0535 913 12 61 SAYKILARIMLA ARZ ETERIM