Azra Tekstil Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Azra Tekstil Gıda Turizm

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gülbahar Mah. Güney Sok. Esen Aralığı Celal Bey Apt. No: 3/2 Şişli Gülbahar Mah. Güney Sok. Esen Aralığı Celal Bey Apt. No: 3/2 Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Azra Tekstil Gıda Turizm:

Azra Tekstil Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tekstil ve tekstil ürünlerinin emprimecilik, manifatura kumaş, halı, elyaf ve yapağı alımı, satımı, boyatılması, pazarlaması, komisyonculuğu mümessilliği ihracı ve ithali Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku zımmında para istik raz edebilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve içinde her türlü teminat verebilir. Özellikle mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacakları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir. Üçüncü şahıslardan rehin ve ipotek alabilir. Bu ipoteklerin terkinin talep edebilir. Kefalet alabilir ve verebilir. Şirket maksadını gerçekleştirebilmek için yukarıda yazılı işletme mevzuuna giren bütün madde ve gayrimaddi hakları iktisap ve borçalır iltizam edebilir. Yurt içinde ve yurt dışında amaç ve konusunun gerektirdiği tüm menkul ve gayrimenkul malları temellük edebilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir. Bu kabil malları satın alabilir, gereğinde tekrar satabilir inşa ettirebilir başkasında kiralayabileceği gibi kiraya verebilir gereğinde onarabilir veya genişletebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 488966 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Aralık 2002 tarihinde kuruldu. Azra Tekstil Gıda Turizm, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Azra Teksti̇l Gida Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi