Balans Turizm Gıda Organizasyon Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Balans Turizm Gıda Organizasyon Yayıncılık

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: H. Ağa Mah. İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22 Kat: Bod. Grş. 1-2-3-4-teras Beyoğlu Şehit Muhtar Mah. İmam Adnan Sok. No: 3 Kat: 1 Daire: 5 Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Balans Turizm Gıda Organizasyon Yayıncılık:

Balans Turizm Gıda Organizasyon Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını üretilen yemeklerin servis hizmetlerini pazarlamasını ve dağıtımını ithalat ve ihracatını yapmak gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak yemek üretim tesisleri kurmak kurulu olanları devir almak. Yukarıdaki amaçların gerçekleştirilebilmesi için taşıt menkul gayrimenkul mallar almak satmak tesisler kurmak işlet mek gereken emtia malzeme makineleri ve hammedeleri satın almak veya ithal etmek teşviklerden yararlanmak her türlü yatırım yapmak yurtiçi ve yurtdışı fuar ve sergelere katılmak artırma eksiltme ve ihalelere katılmak teklif ve proje hazırlamak kendi nam ve hesabına ihaleleri başkasına devret mek her türlü teknolojik ve rasyonalizasyon tedbirlerinden yararlanılması ve bu konuda faaliyet gösteren gerçek kişiler kamu hukuki ve özel hukuk ve özel tüzel kişiler ile iş birliği yapmak, gayrimenkul almak satmak kiralamak tapuda ciro tashihi yapmak şirket leh ve aleyhine aynı hakları rehin ve ipotekler tesis etmek ve bunları reddetmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 671224 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Temmuz 2008 tarihinde kuruldu. Balans Turizm Gıda Organizasyon Yayıncılık, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Balans Turi̇zm Gida Organi̇zasyon Yayincilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi