Barya Akademi İthalat İhracat Deri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Barya Akademi İthalat İhracat Deri

Küçükçekmece, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Gültepe Mh. Şehit Özcan Demirci Caddesi, No: 8, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 598-0027 ara

Hakkında

Barya Akademi İthalat İhracat Deri:

Barya Akademi İthalat İhracat Deri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket yürürlükte bulunan ithalat ve ihracat rejimlerine, bu konudaki yönetmeliklere bağlı kalmak şartı ile yurt içinde ve yurt dışında üretilen deri ürünleri(çanta, ayakkabı, kemer vb. ) hediyelik eşya, her türlü kimyevi maddelerin, inşaat malzemelerinin, cam ürünlerinin, petrol ürünlerinin, her türlü tekstil ürünlerinin, gıda ürünlerinin, gıda ürünlerinin, elektronik aletlerin ve bilgisayarların vb. ithali, ihracı ve pazarlaması konularında ve aşağıda bahsedilen konularda faaliyet gösterecektir. Şirket ham, yarı mamul ve mamul deri, deriden mamul konfeksiyon mamulleri deri ürünleri, deriden mamul ayakkabı, çanta, mont, kemer, kravat, deriden mamul hediyelik eşya, saraciye malzemeleri ile ayakkabı sanayinde kullanılan mamullerin alım satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 855721 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Şubat 2013 tarihinde kuruldu. Barya Akademi İthalat İhracat Deri, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Barya Akademi̇ İthalat İhracat Deri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Barya Akademi̇ İthalat İhracat Deri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba Barya Akademi bunyesinde calismak istiyorum.meslegim muhasebe finans sekreterlikde yapabilirim