Mağaza

Beğendik Mağazacilik Genel Müdürlüğü

Çankaya, Ankara
Beğendik Mağazacilik Genel Müdürlüğü

152 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Mutlukent, 2009. Sk. No:4 D:6, 06800 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 419-5090 ara

Hakkında

Beğendik Mağazacilik Genel Müdürlüğü: Beğendik Mağazaları Genel Müdürlük Ankara, Çankaya ilçesinde market, mağaza, firma. Beğendik Mağazacilik Genel Müdürlüğü, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan mağaza. Bu mekan toplam 152 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Mağaza. Bu mağaza için 152 kişi oy kullandı ve ortalama 3.8 puan aldı.

Web site adresi: www.begendik.com.tr

Beğendi̇k Mağazaci̇li̇k Genel Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mağaza
  • Süpermarket

Konum

Bu bölümde Beğendi̇k Mağazaci̇li̇k Genel Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın begendik yetkilisi ben eryamanda oturuyorum bahçen konutları d/36 numarada telim 05306675554 ismim fikret onay mütemadiyen şeker mahallesindeki mafazanızdan alış veriş yapıyorum ve bu alış verişlerimin içerisinde yedigün aldım ve iki kapaga 1,5 litre yedigün kampanyalı ürnşerden aldım ve dogal olarak magazanızdan bu kampanyanın ürününü 4 kapak vererek almak istedim aldıgım yanır böyle bir emir gwlmedi ve dolayısıyla veremiyoruz şimdi size sormak istiyorum raflarınızda bu ve buna benzer bir çok kampanyalı üürün satıyorsunuz ve kampanya kurallarını uygulamıyorsunuz bunun nedeni nedir neden satıyorsunuz eger uygulamayacaksanız kampanyalıürün satmayın firmanıza ait yaplmasını istediginiz ürünleri kampanyalı yaptırmayınız sizden bu kampanyanın ve buna benzer kampanyaların emirle iveriliyorsa emrini vermeniz müşterileri magdur etmemeniz


Kayseri Tuna caddesin de ikamet ediyorum. Bölgemiz de Beğendik mağazası yok hizmetlerinizden istifade etmek istiyoruz. Mağaza açmayı planlıyor musunuz?

İyi Çalışmalar


BEGENDİK GENEL MÜDÜRLÜGÜNE
ANKARA
23.8.2014 Tarihinde dr mediha eldem sokakta bulunan magazanızdan 2 adet halı aldım . Ancak yetkili arkadaş bana 2 adet halının 669.00 tl oldugunu söyledi ve kabüllenerek aldım. Ancak kasaya götürecegim fişe ( ECEM X -TREME 3D H ) TOPLAM 3 adet yazdı kasaya gittigimde kasiyer 3x223.00tl şeklinde fiş yazmak suretiyle benden 0068 nolu kasa fişiyle 669 tl tahsil etti.Ancak bunda kesin bir hile oldugu kanısındayım zira bana 2 adet halıyı vereceksiniz ancak kasadan 3 adet halı çıkışı yapacaksınız.Ayrıca Satış fişinede 2 adet halı yazacaksınız. MİDDEMİN bulanması nedeniyle konunun tahkik edilerek gerekli yasal işlemin yapılmasına ve sonuçtan yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla tarafıma bilgi verilmesine talimatlarınızı rica ederim. satış fiş no : 002403
Çok ciddi yılların titiz firmasının böyle birşeye ortak olmayacagı kanısındayım.Zira kasa fişine göre bana verilen iki adet halının toplam bedelinin 446 tl olması gerkirken tüketicinin aldatılma gerçegini yaşayan biri olarak konuya ciddi olarak egileceginiz kanısındayım .


deneme deneme denem