Beril Tekstil İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Beril Tekstil İnşaat Gıda Turizm

Güngören, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sit. Fatih Cad. Yıldırım Sok. No: 11 Merter, Güngören, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Beril Tekstil İnşaat Gıda Turizm:

Beril Tekstil İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her nevi mamul ve ham kumaş, sentetik, elyaf, yün, tiftik ipek, keten ve deri gibi tabii maddelerle, naylon, akrilik, viskon ve floş gibi sentetik maddelerle bunların karışımından iplik imalatı örnek kumaş ve dokuma gibi tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin alım satımı ile ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkul ler alır satar ipotek eder irtifak gibi ayni haklar iktisab edebilir inşaat ifraz ve tevhid kat irtifakı kat mülkiyeti tesis eder ipotekleri uzatabilir değiştirir fek eder kiralar kiraya verir kira akitlerini tapuya tescil ettirir gayrimen kullerle ve aynı haklarla her türlü ve çeşitli iltizami ve tasarrufi işlemlerde bulunabilir. Şirket konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul ulaşım aracı ve iş makinaları alabilir bunları kiralar veya kiraya verebilir menkul ve gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis ve tescil eder veya bunlar üzerinde her türlü hak iktisap eder. Şirket sahibi bulunduğu veya başka kişi veya kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir ve verebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 406942 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Kasım 1998 tarihinde kuruldu. Beril Tekstil İnşaat Gıda Turizm, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Beri̇l Teksti̇l İnşaat Gida Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi