Berkan İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Berkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret

Kartal, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Atalar, Çanakkale Cd. No:47 D:/4, 34862 Kartal/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 517-1117 ara

Hakkında

Berkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret:

Berkan İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi bayındırlık ve turizm işletmeleri sosyal ve endüstriyel tesisler köprüler alt ve üst geçitler tren rayları, metro inşaatı, tünel, barajlar otoban ve yol yapmak Emlak alım satımı yapmak kiralamak kamu ve özel sektöre ait gayrimenkul ve hakları kiralamak ve tesis yapmak. Şirket mevzusu ve konusunun gerektirdiği menkul ve gayrimenkul malları iktisap eder, bu menkul gayrimenkul mallarını alacaklarına teminat olarak ipotek eder. Mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil ettirir, bunlarını fek eder. Sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulü kiraya verir ve satar. 3. şahıslara her türlü kefaleti verebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayri- menkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayri- menkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve 10. 03. 2008 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 555868 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Haziran 2005 tarihinde kuruldu. Berkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan İnşaat firması. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.facebook.com

Berkan İnşaat Sanayi̇ ve Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Firması

Konum

Bu bölümde Berkan İnşaat Sanayi̇ ve Ti̇caret'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.