Berkay Gts Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi

Berkay Gts Özel Güvenlik Hizmetleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Oktay Cebeci Sok. No: 39 Daire: 2 Merkez Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 489-3018 ara

Hakkında

Berkay Gts Özel Güvenlik Hizmetleri:

Berkay Gts Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi

Şirketin amaç ve konusu 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanun, kanunun uygulama yönetmeliği, tüzük, Bakanlıkça yayımlanan genelge ve tamimler doğrultusunda hizmet vermek, kişileri silahlı ve silahsız konumak, 5188 sayılı Kanuna göre özel güvenlik izni almış kamu kurum ve kuruluşlar, özel kuruluşlar, ikametler spor müsabakalarında tören ve etkinliklerde silahlı ve silahsız fiziki ve teknolojik güvenlik hizmeti vermek 5188 sayılı Kanuna göre özel güvenlik görevlisi yetiştirmek için temel eğitimi, yenileme eğitimi, silah eğitimi vermek, atış poligonu tesis etmek, işletmek ve kiralamak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul, gayrimenku, büro, ofis, eğitim kurumu ve binalar alır, kiralar, ihtiyaç fazlasını yönetim kurulu kararı ile satar. ve 26. 10. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 487286 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Aralık 2002 tarihinde kuruldu. Berkay Gts Özel Güvenlik Hizmetleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan güvenlik.

Soru & Cevap:

Berkay Gts Özel Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • güvenlik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Berkay Gts Özel Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.