Beydağı İletişim Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Beydağı İletişim Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Gıda İnşaat

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çobaşçeşme Mah. Fatih Cad. No: 61 Yenibosna Çobançeşme Mah. Fatih Cad. No: 61 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Beydağı İletişim Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Gıda İnşaat:

Beydağı İletişim Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü su, elektrik, doğalgaz, telefon ve benzeri fatura ödemeleri ile hesaba isme para yatırma, kredi kartı bağ-kur SSK ve diğer ödemeleri yapmak ve yapılmasına aracı olmak, telefon, fax, bilgisayar, internet gibi tüm iletişim cihazları ile bunların hat ve kartlarının alım satım ve pazarlamasını yapmak, Her türlü gıda maddeleri ve mamülleri ile gıda sanayi ürünlerinin, et ve et mamüllerinin, doğal ürünler, yaş sebze ve meyvelerin, hayvansal ve bitkisel yağların, kuru gıda maddelerinin, tekel maddelerinin, deniz ürünlerinin alınıp satılması, yeme ve içme yerlerinin açılması. Her nevi taşımacılık yapmak. Okul öğrencilerinin servis taşımacılığını yapmak. Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşlarında çalışan personellerin servis taşımacılığını yapmak ve 22. 1. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 370671 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Mayıs 1997 tarihinde kuruldu. Beydağı İletişim Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Gıda İnşaat, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Beydaği İleti̇şi̇m Aracilik ve Danişmanlik Hi̇zmetleri̇ Gida İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi