kpss

Bilgi Kpss Eğitim Merkezi Diyarbakır

Yenişehir, Diyarbakır

İletişim bilgileri

Adres: Kurtismailpaşa 2. Sok. (eski Trt)kaçmaz 6 Apt. Altı Ofis Telefon (412) 224 86 95 diyarbakır telefon (412) 224 86 95 belgeç Haritayol tarifi

Telefon: 50594306 ara

Hakkında

Bilgi Kpss Eğitim Merkezi Diyarbakır: Kurumumuzda Verilen Kpss-Öğretmenlik Sınavlarına Hazırlık Dersleri Eğitim Bilimleri Rehberlik Program Geliştirme Yöntem Teknik Eğitim Teknolojisi Sınıf Yönetimi Gelişim ve Öğrenme Genel Kültür & Genel Yetenek Türkçe Matematik Tarih Coğrafya Vatandaşlık Ölçme Değ. Kurumumuzda verilen KPSS Eğitim Bilimleri dersleri; alanında uzman, deneyimli, sınav formatına hakim, bu alanda çok iyi bilinen akademisyen kadro tarafından yönetilmektedir. Program, deneme sınavları ve etütlerle desteklenmektedir. Hafta sonu gündüz, hafta içi gündüz ve hafta içi akşam kurslarımızdan size uygun olanı seçebilirsiniz. Bilgi Kpss Eğitim Merkezi Diyarbakır, Diyarbakır, Yenişehir ilçesinde yer alan kpss.

Soru & Cevap:

Bi̇lgi̇ Kpss Eği̇ti̇m Merkezi̇ Di̇yarbakir'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kpss
  • dgs
  • ales

Konum

Bu bölümde Bi̇lgi̇ Kpss Eği̇ti̇m Merkezi̇ Di̇yarbakir'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.