Brandagg Europe İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Brandagg Europe İnşaat

Pendik, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Seyhli Mh. Milad Sokak, No: 17 / 1, Pendik, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 627-0706 ara

Hakkında

Brandagg Europe İnşaat:

Brandagg Europe İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf açık arttırma eksiltme teklif alma ve şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü ahkalrı tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakıt, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 701575 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Haziran 2009 tarihinde kuruldu. Brandagg Europe İnşaat, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Brandagg Europe İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Brandagg Europe İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

eski ortaklarınız şenol ve muhammet bey den ayrılmanız sizler için hayırlı olmuş. çalışmanızda başarılar dilerim. metaş mekanik mühendislik