Bur-iş Pazarlama Temizlik Malzemeleri Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bur - İş

Arnavutköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ömerli Mah. Adnan Kahveci Cad. Kos Koop San. Sit. Özçınar Sok. No: 8 Hadımköy - Arnavutköy - İstanbul Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 623-0070 ara

Hakkında

Bur - İş:

Bur-iş Pazarlama Temizlik Malzemeleri Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü temzilik malzemelerinin, ıslak ve kolonyalı mendillerin, endüstriyel temizlik ürünlerinin, makyaj ürünlerinin imali, alımı, satımı, ithalat ve ihracatı, toptan ve perakende pazarlaması ve ticaretini yapmak, Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayrimenkullerin menkul malların şirketin konusu ile ilgili Motorlu taşıt araçlarının ve makinelerinin, tesislerin, teçhizatlarının alınması, satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tescili tasarruflarında bulunulması, Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatların alınması, verilmesi ipotek tesis ve fek edilmesi, ticari işletme rehni akdedilmesi ve 30. 3. 2004 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 538587 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Kasım 2004 tarihinde kuruldu. Bur - İş, İstanbul, Arnavutköy ilçesinde yer alan temizlik ürünleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.bur-is.com

Bur - İş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • temizlik ürünleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bur - İş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.