kurum

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı

Çankaya, Ankara

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Tarık Cami, Çankaya, 06520 Kızılırmak, Ankara, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 507-2151 ara

Hakkında

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı: Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ankara, Çankaya ilçesinde kurum. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ankara.bel.tr

Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Fen İşleri̇ Dai̇re Başkanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum

Konum

Bu bölümde Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Fen İşleri̇ Dai̇re Başkanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Şehiriçi bozuk yollarla ilglenen veya bu bozuk yolları iletebileceğimiz belediyeden bir görevli yokmu.


İletişim formuyla iki sefer yazı yazdım aldıysanız email ile cevap bekliyorum almadıysanız iletişim formu bölümünü süs olarakmı koydunuz.


sayın fenişleri müdürü ben ankaralı bir vatandaşım sanatoryum caddesinde sanatoryum hastanesinin olduğu yer keçiören hastanesinin oradaki büyük geniş caddeyi yani bölünmüş yol olarak yapmışsınız ama kuşa döndermişsiniz yav allah aşkına bunu çizen mühpendissmi yoksa taş ustasımı yoksa hiç şehir görmemiş bir cahilmi hiç öyle yol bölünürmü hiç baktınızmı bu nasıl anlayış bir yol ancak bu kadar tehlikelere davetiye çıkaracak şekilde dizayn edilir taa yolun ortasına kadar neden taşlerı dizmişsini o geniş güzelim yolu rezil etmişsini zaten sizin düzgün yaptığınız bir şeyde yok ya gidin bir bakın bir anket yapın allah rızası için bir kişi beğeniyormu orda olacak kazaların vebali günahı sizin olacaktır bunu bili. yol yakınken o yolu düzeltinde kimsenin canı yanması