tüketici hakları hakem heyetleri

Çarşamba Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti

Çarşamba, Samsun

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Çay Mh. Cemil Şensoy Caddesi, No: 1, Çarşamba, Samsun Haritayol tarifi

Telefon: +90 (362) 833-1007 ara

Hakkında

Çarşamba Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti: Çarşamba Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Samsun, Çarşamba ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Çarşamba Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti, Samsun, Çarşamba ilçesinde yer alan tüketici hakları hakem heyetleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Çarşamba Tüketi̇ci̇ Sorunlari İlçe Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tüketici hakları hakem heyetleri

Konum

Bu bölümde Çarşamba Tüketi̇ci̇ Sorunlari İlçe Hakem Heyeti̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

slm vodafondan 3g internet hattı aldım hat bedeli olarak40tl cihaz için 2 tl toplamda 42 tl olarak hattı aldım hatta tv de reklamları dönüyor. neyse ilk ay fatura 66.90 geldi müşteri hizmetlerini aradım 5698 e abone olmuşsunuz diyor fakat internet hattını ayarlarını yapmak için ilk kullanımda pin kodunu devre dışı bırakmak için bilgisayara taktıgımda cinsel içerikli mesaj geldi.benim uyanamadığım için 18.90 bu abonelik adı altında benden o parayı aldılar tv de dediği gibide 42 deyil+6 tl yeni hatvergisiymiş ve sonuç olarak ben 42tl diye aldığım hatta24 ay boyunca 48tl ödeyecekmişimbu söylenmedi ve bu abonelikle beraber 66.90 ödedim. vazgeçmek istediğimi söyledim iyade edeceğim dediğimde cayma bedeli ödemem gerekliymiş ben çarşamba vodafon bayiinden ve vodafondan çok aşırı derece rahatsızım yardımcı olursanız sevinirim