ticaret odası

ÇATSO - Çankırı Ticaret Ve Sanayi Odası

Merkez, Çankırı

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mh. Kuyumcular Sokak, No: 7, Merkez, Çankırı Haritayol tarifi

Telefon: +90 (376) 213-1053 ara

Hakkında

ÇATSO - Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası: ÇATSO - Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Çankırı, Çankırı ilçesinde ticaret odası, oda, sanayi odası, ticaret odası, ticaret ve sanayi odasıçankırı, çankırı merkez. ÇATSO - Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, Çankırı, Merkez ilçesinde yer alan ticaret odası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.catso.org.tr

Çatso - Çankiri Ti̇caret ve Sanayi̇ Odasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ticaret odası
  • oda
  • sanayi odası
  • ticaret odası
  • ticaret ve sanayi odasıçankırı
  • çankırı merkez

Konum

Bu bölümde Çatso - Çankiri Ti̇caret ve Sanayi̇ Odasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Çankırı şabanözü lüyüm. Ankara'da ikamet etmekteyim Gümrük Müşavirliği ithalat ihracat işlemleri ve yatırım teşvik İşleri Çin'den ve bazı ülkelerden ithalat yapacak firmalara ürün bulma ithal etmek gümrükleme dahil kapı teslim gibi işlerde çankırı lı hemşerileri miz e sanayicileri miz e iş adamları mız a girişimci arkadaşlarımıza hertürlü yardım danışmanlık için kâpınız a kadar hizmet vermekteyiz.Sayın Başkanımız Hayrettin çelikten beyi uygun zamanında görüşmek üzere randevu talep etmek isteriz .Bizler sizler çağırdığı zaman her zaman uygun olduğumuzu belirtmek isteriz.Saygılarımızla