M.f. Çavdarlı Motorlu Araçlar San. ve Tic. Ltd. Şirketi-işletme Adı: Toyota Plaza Çavdarlı

Çavdarlı Otomotiv - Toyota Plaza

Nilüfer, Bursa

(4)

İletişim bilgileri

Adres: İzmir Yolu 10. Km, Nilüfer, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 413-6060 ara

Hakkında

Çavdarlı Otomotiv - Toyota Plaza: Çavdarlı Otomotiv - Toyota Plaza Bursa, Nilüfer ilçesinde oto servisi, otomotiv, oto galerisi, oto yedek parça. Çavdarlı Otomotiv - Toyota Plaza, Bursa, Nilüfer ilçesinde yer alan oto yedek parça. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Çavdarli Otomoti̇v - Toyota Plaza'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto yedek parça
  • oto servisi
  • otomotiv
  • oto galerisi
  • oto yedek parça

Konum

Bu bölümde Çavdarli Otomoti̇v - Toyota Plaza'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

toyota plaza bize yardımları dokunan Seda hanıma Yasemin hanıma ve Mesut beye teşekkürlerimizi sunmaktan şeref duydum. iyi çalışmalar.


Geçenlerde bikere daha mail atmıştım arabanın iki yillik garantisi bitmiş ve uzatılmış garanti var diye ve aracın aküsü bitmis olup akuyu garantiden değişim istiyorum diye ama servisinizi aradım ve uzatılmış garanti ye girmiyor diye söylendi peki uzatılmış garntinin ne albenisi var bana onu aciklayin basit bir akuyu değişim yapmadınız diğer parçalarda acaba ne diyiceksiniz merak ediyorum uzatılmış garanti diyip milleti servisinizi köle etmekten başka birşey deyil bu birdaha cavdarli mi asla ne bakima ne hasara nede başka birşeye aracimi getirmiycem ve gerek sanal alemde gerek çevredekilere sizi asla tavsiye etmiycem 0544 432 63 45 buyrun numaram yetkili kimse 7/24 araya bilir