Çetin Tekstil Sanayi Anonim Şirketi

Çetin Tekstil

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 29 Ekim Cad. No: 41 Doğu San. Sit. Bitimi Çetin İş Merkezi Yenibosna Mh. Bahçelievler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 551-5112 ara

Hakkında

Çetin Tekstil:

Çetin Tekstil Sanayi Anonim Şirketi

Tabii ve sun'i ana ham maddelerden her türlü iplikleri imal eder, boyar, ambalajlar, iç ticaretini yapar, ihraç ve taahhüt eder, pazarlar ve her nevi iplikleri ithal eder, baskılı, baskısız, boyalı her nevi örme ve dokuma kumaşları imal eder, alım satımını yapar, ithal, ihraç, taahhüt eder ve pazarlar, örme ve dokuma kumaşlardan, tabii ve suni derilerden yazlık ve kışlık her nevi iç ve dış giyim eşyalarını imal eder, fason imal ettirir, iç ticaretini yapar, ithal ve ihraç eder, pazarlar, fason imalat taahhüdünde bulunur ve ifa eder ve Şirket amaç ve konusunun tahkukuk için her türlü taşınır ve taşınmaz malları satın alır, satar, kiralar, kiraya verir. Şirket ve 3. şahıslar lehine açılacak krediler teminatı olmak üzere gayrimenkullerini ipotek eder ve 3. şahısların kredilerinin teminatı olarak kefalet verir, şirket menfaatlerinin korunması için ipotek alır ve kaldırır ve 23. 8. 1990 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 234259 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Mayıs 1987 tarihinde kuruldu. Çetin Tekstil, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan tekstil.

Soru & Cevap:

Çeti̇n Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çeti̇n Teksti̇l'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.