İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Cevahir Alışveriş Merkezi

Şişli, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs Mh. Büyükdere Caddesi, No: 22, Cevahir Avm, Pk: 34360, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 368-6900 ara

Hakkında

Cevahir Alışveriş Merkezi: Metrobüs ile, “Avcılar-Zincirlikuyu” veya “Söğütlüçeşme-Zincirlikuyu-Avcılar” hattını kullanarak Mecidiyeköy durağında indikten sonra kısa bir yürüyüşle Cevahir Avm’ ye ulaşılabilmektedir. Otobüs duraklarının bulunduğu Mecidiyeköy meydanından sağa dönerek Büyükdere Caddesine geçtikten sonra hemen ileride solda bulunmaktadır.

Metro ile, “Şişhane-Taksim-Darüşşafaka” hattında hizmet veren metronun Mecidiyeköy/Şişli durağında indikten sonra “Şişli Çıkışı” kullanılarak Cevahir Avm’ ye ulaşılabilmektedir. Metrodan alışveriş merkezi içine doğrudan giriş mevcuttur. Cevahir Alışveriş Merkezi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan eğlence. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.istanbulcevahir.com

Cevahi̇r Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • eğlence
  • sanat merkezi

Konum

Bu bölümde Cevahi̇r Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İstanbul Şişli Cevahir AVM, Vestel mağazasında çalışan personeller tam bir facia. Çok acı ama, özellikle bayan personeller telefonda nasıl konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar. Mağazada yönetim kalitesi sıfır, tek bildikleri tüketicinin kredi kartını almak. Her şey ürünü satana kadar. Telefonda tüketici ile neredeyse kavga eder şekilde konuşan bayanların, İstanbul'un en popüler AVM sinde Vestel mağazasında çalıyor olmaları hem Cevahir AVM yönetimi için, hem Vestel için sıfır puan. Çok kötü.


AZ ÖNCE ALIS VERİŞ MAKSADIYLA CEVAHİR ALISVERİS MERKEZİNE UĞRADIM.VE TUVALET İHTİYACI İÇİN BANKALAR BÖLGESİNDEKİ VC YI KULLANMAK İSTEDİM.ANCAK TEMİZLİK YAPAN PERSONEL TARAFINDAN TUVALETE ALINMADIM.TEMIZLIK İŞLEMİNİN BİTMESINE MUTEKİP KULLANACAGIMI SOYLEMESI VE TEMIZLIGINI YAPTIKTAN SONRA VC YI KULLANMAM BENI ÇOK MEMNUN ETDİ .ALIS VERIS MERKEZİNDEN AYRILMADAN BUNU SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDIM.TESEKÜRLER.....