Chemınvest Türkiye Deri Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Chemınvest Türkiye Deri Kimyasalları

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Basın Ekspres Yolu Cad. Ulusoy Cad. Enco Tesisleri Plaza 1 Kat 2 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Chemınvest Türkiye Deri Kimyasalları:

Chemınvest Türkiye Deri Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket deri kimyasalları alanında sınai ürün veya yan ürün olarak mamul yarı mamul hammadde ve diğer tüm ilgili öz maddelerin yurtiçinde ve yurtdışında imalatı bunlar ihracat ve ithalatı ile pazarlamasını yapmak amacıyla kurulmuştur. . . . Aktif yönetiminde faydalı gördüğü gayrimaddi varlıklar (haklar) ile taşınır ve taşınmaz maddi varlıkların her türünü satın alır veya kiralar. Bu kabil varlıkları kısmen veya tamamen kiraya verebilir, satabilir, nakledebilir. İrtifak, intifa, Oturma. Ayni ve Gayrimaddi haklar ile ilgili olarak yasal açıdan bağlayıcı işlemleri Türk Medeni Kanunu hükümlerine ve diğer yasalara uygun olarak, senetli veya senetsiz icra eder. İpotek veya herhangi bir teminat karşılığında veya teminatsız olarak borçlanabilir. Teminata konu ipotek ve diğer tüm menkul kıymetlere ait hak ve yetkileri de devredebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 576785 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Ocak 2006 tarihinde kuruldu. Chemınvest Türkiye Deri Kimyasalları, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Cheminvest Türki̇ye Deri̇ Ki̇myasallari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi