turizm

Çırağan Palace Kempinski Hotel

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çırağan Caddesi, No: 32, Çırağan Sarayı, Pk: 34349, Ortaköy-yıldız, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 326-4646 ara

Hakkında

Çırağan Palace Kempinski Hotel:
Osmanlı sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı, ihtişamını günümüzde de benzersiz atmosferiyle devam ettiriyor. Çırağan Palace Kempinski, misafirlerine Türk konukseverliğini, lüks ve kişiye özel hizmet anlayışıyla birleştirerek sunuyor.

Çırağan Sarayı, ismini Fatma Sultan’ın sarayın bahçelerinde düzenlediği meşale şenliklerinden alıyor. “Çırağan” Farşça’da “ışık” anlamına geliyor. Saltanatın ülkeyi terk etmesinden seneler sonra bu göz kamaştırıcı sarayın kapıları, ihtişamına uygun bir şekilde restore edilerek Kempinski tarafından 1991’de tekrar açıldı.

Sarayın mimari ihtişamı ile lüks otel konforunu birleştiren Çırağan Palace Kempinski Hotel, 282 oda, 20 süit ve Saray bölümünde bulunan 11 süit dahil 313 oda ile konuklarını ağırlıyor. Merkezi konumdaki otelden hava alanı transferleri ve şehir turları lüks araçlar, tekne ve helikopter ile sunuluyor.

Sarayın mimari ihtişamı ile lüks otel konforunu birleştiren Çırağan Palace Kempinski Hotel, 282 oda, 20 süit ve Saray bölümünde bulunan 11 süit dahil 313 oda ile konuklarını ağırlıyor. Merkezi konumdaki otelden hava alanı transferleri ve şehir turları lüks araçlar, tekne ve helikopter ile sunuluyor. Çırağan Palace Kempinski Hotel, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan turizm.

Soru & Cevap:

Çirağan Palace Kempi̇nski̇ Hotel'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • turizm
  • otel
  • konaklama
  • turizm
  • firma

Konum

Bu bölümde Çirağan Palace Kempi̇nski̇ Hotel'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.