Cochlear Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi

Cochlear Tıbbi Cihazlar Ve Sağlık Hizmetleri

Beykoz, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çubuklu Mh. Boğaziçi Caddesi, Boğaziçi Plaza, No: 6 / 1, Pk: 34805, Kavacık, Beykoz, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 538-5900 ara

Hakkında

Cochlear Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri:

Cochlear Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi

Tıbbi cihazların toptan ve perakende satışını yapmak tıbbi cihazların ithalatı ihracatı alımını yapmak ve bunların müşterilerine ve distribütörlerine satmak. Şirket amaç ve konusu ile ilgili, şirket amaç ve konusunu desteklemek veya yardımcı olmak amacıyla menkul ve gayrimenkulleri iktisap etmek, kiralamak, inşa etmek ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak, rehin veya başka herhangi bir tür garanti t esis ederek para ödünç almak, işletme rehni kurmak, üçüncü kişilerin sorumluluklarına karşı kefil veya garantör olmak, şirket amaç ve faaliyetlerini gerçekleştirmek için rehin, ipotek ve diğer her türlü benzer hakları tesis etmek ve kaldırmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 663536 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Nisan 2008 tarihinde kuruldu. Cochlear Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Cochlear Tibbi̇ Ci̇hazlar ve Sağlik Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • sağlık
  • firma
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cochlear Tibbi̇ Ci̇hazlar ve Sağlik Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.