Demse Tekstil Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Demse Tekstil Pazarlama

Güngören, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Savaş Cad. No: 213 Fatih Koleji Yanı Rasimbey İşhanı Kat: 1 Daire: 1 Mehmet Nezihi Özmen Mh. Merter Güngören, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 637-6552 ara

Hakkında

Demse Tekstil Pazarlama:

Demse Tekstil Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Tekstil sanayiinde faaliyet göstermek, ipek, yün, orlon, pamuk, sentetik iplik, perlon, sentetik elyaf ve benzeri maddelerin imalat ve ticareti ile bunlardan dokunacak kumaş, astar ve benzeri mamullerin dokuma faaliyetlerini yapan sanayi, tesis ve makinalarının ticareti, dokuma ve imalat işinin yapılması, üretilen veya hazır olarak alınan kumaş, astar ve benzeri konfeksiyon emtiası üretilmesi, satılması, bu işi yapan makina ve tesisin alınması, satılması. . . . . . konusu ile ilgili ithalat ve ihracat yapmak Şirket faaliyetleri için lüzumlu görülecek her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, icabında satmak, başkalarına ait menkul ve gayrrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü haklar iktisap etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 264193 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Nisan 1990 tarihinde kuruldu. Demse Tekstil Pazarlama, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan tekstil.

Soru & Cevap:

Demse Teksti̇l Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Demse Teksti̇l Pazarlama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.