Deniz Tekstil Nakış Turizm İnşaat Petrol Gıda San. ve Tic. Ltd

Deniz Tekstil Nakış Turizm İnşaat Petrol Gıda

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: A. Nafiz Gürman Mah. Mah. Akif Cad. Turunçlu Sok. Mesa İşm. No: 25/8 K2 Merter Şirinevler, Hürriyet Mah. E-5 Üzeri Önaldı İş Merk. No: 6/5-9 Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Deniz Tekstil Nakış Turizm İnşaat Petrol Gıda:

Deniz Tekstil Nakış Turizm İnşaat Petrol Gıda San. ve Tic. Ltd.

Tekstil ve konfeksiyon ürünlerine her türlü nakış ve süsleme işlerini kendi adına veya fason olarak yapmak ve yaptırmak, dokuma, triko, deri ve konfeksiyon sanayi ürünlerinin ham bez ve astarlarının kumaşların, tekstil ve konfeksiyon alanında kullanılan her türlü mamul, yarı mamul, ham malzeme ve ürünlerinin imalıt, alım ve satım, ithal ve ihracı pazarlamasını yapmak. Hertürlü menkul ve gayrimenkul malları aracılık yapmamak kaydıyla alabilir ve satabilir gayrimenkul veya menkul malları üzerinde hertürlü ayni ve şahsi haklar tesis edebilir ipotek verebilir alabilir üçüncü şahıslara kefil olabilir üçüncü şahısları kefil göterebilir malları üzerine tesis edilmiş ayni yada şahsi hakları kaldırabilir üçüncü şahısların malları üzerine her türlü ayni yada şahsi haklar tesis edebilir ipotek ve rehin koyabilir ve 26. 12. 2003 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 325645 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Şubat 1995 tarihinde kuruldu. Deniz Tekstil Nakış Turizm İnşaat Petrol Gıda, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Deni̇z Teksti̇l Nakiş Turi̇zm İnşaat Petrol Gida'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi