belediye

Dersim Ovacık Belediyesi

Ovacık, Tunceli

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Dersim Ovacık Belediyesi, Ovacık, Tunceli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (428) 511-2172 ara

Hakkında

Dersim Ovacık Belediyesi: Dersim Ovacık Belediyesi Tunceli, Ovacık ilçesinde belediye. Dersim Ovacık Belediyesi, Tunceli, Ovacık ilçesinde yer alan belediye. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Dersi̇m Ovacik Beledi̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • belediye

Konum

Bu bölümde Dersi̇m Ovacik Beledi̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba,

Ben Kazım Tolga Gürel. Dokuz yıldır Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde Gazetecilik bölümünde araştırma görevlisi idim. Yaklaşık bir ay önce siyasi nedenlerden dolayı görevden uzaklaştırıldım. Dört tane kitabım var ve beşinci kitabımı Tunceli Ovacık üzerine yazmak istiyorum. Bu amaçla sizin için de uygun olan bir zamanda (2015 ilkbahar / yaz) Ovacık'a gelerek yaklaşık iki ay kadar kalmak, belediye başkanı ve halkla görüşmek ve belediyenin yapmış olduğu etkinlikleri incelemek istiyorum. Sizden ricam bu çalışmayı uygun bulursanız küçük bir misafirhane (köy odası da olabilir) temin etmeniz. Hakkımda ayrıntılı bilgiyi google'dan adım soyadımdan aratarak bulabilirsiniz. Saygılarımla...

Telefon numaram: 0530 119 18 05