kurum

Dicle İlçe Emniyet Müdürlüğü

Dicle, Diyarbakır

()

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (412) 561-2491 ara

Hakkında

Dicle İlçe Emniyet Müdürlüğü: Dicle İlçe Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır, Dicle ilçesinde kurum, emniyet müdürlüğü, . Dicle İlçe Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır, Dicle ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.diyarbakir.pol.tr

Di̇cle İlçe Emni̇yet Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • emniyet müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Di̇cle İlçe Emni̇yet Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Diyarbakır dicle cumhuriyet savcılığına ben m.sıdık demir dicle bahçe köyünde ikamet etmekteyim iki defadır korucu alımına baş vurdum . lakin bir sonuç alamadım bizim köyde oturmadığı halde diyarbakırdan sadece adreslerini köyde gösteren muhtar kendi Aile efradını isimlerini vererek. kendi çocuğunu kendi damadını ve teyze çocuğunun isimlerini vererek kasti mahsus olarak bana haber vermemiştir. Bende evliyim korucu alımı için çalişmayada gidemedim.mağdurum.Ailevi sıkıntılar yaşamaktayım.mağduriyetimin giderilmesi için iki defa sayın kaymakamımızla görüşmek istedim lakin kaymakam bey görüşmek istemedi.hakkımı yasal yollarla sonuna kadar arayacağım.mağduriyetimin giderilmesi için Gereğini bilgilerinize arz ederim.