Doğa İnşaat San. Tic. ve Turizm Limited Şirketi

Doğa İnşaat

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Vatan Cad. No: 6 Garanti Bankası 100 Metre İlerisi Avrasya İş Merkezi Kat: 3 Çağlayan Mh. Kağıthane, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 232-8350 ara

Hakkında

Doğa İnşaat:

Doğa İnşaat San. Tic. ve Turizm Limited Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve bunları tapuya şerh ettirmek ve, Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için yurt içinde ve yurt dışında her türlü taşınır ve taşınmaz malları alabilir satabilir, kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ligili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek, ve 9. 7. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 631052 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Haziran 2007 tarihinde kuruldu. Doğa İnşaat, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Doğa İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Doğa İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.