kuru temizleme

Doktor Dry Kuru Temizleme

Kağıthane, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Sanayi Mh. Eski Büyükdere Caddesi, Behçet Sokak, No: 2 Büyükdere İş Merkezi, Kat: 5, D: 17, 4. Levent, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 333-1333 ara

Hakkında

Doktor Dry Kuru Temizleme: Doktor Dry Kuru Temizleme İstanbul, Kağıthane ilçesinde kuru temizleme, firma. Doktor Dry Kuru Temizleme, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan kuru temizleme. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Doktor Dry Kuru Temi̇zleme'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuru temizleme
  • firma

Konum

Bu bölümde Doktor Dry Kuru Temi̇zleme'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Doktor Dry adlı firmaya evden kuru temizleme için 20'ye yakın adet elbiselerimizi verdik. Verdikten ertesi gün bakiye yüklemesi için beni aradılar. 360 TL kredi kartımdan çektiler. Bir sonraki gün elbiseleriniz çalındı diyerek telefon açtılar. Bize elbiselerinizin kuru temizleme tutarının 20 katı ödeme yapacağız. Ek olarak mağdur olmamanız için aramızda bir uzlaşma yapacağımızı ilettiler. O tarihten sonra takriben 1,5 aydır kendilerini sürekli aramama, email atmama rağmen hiçbir geri dönüş alamıyorum. Duyduğuma göre bu şekilde başka mağdurlar da varmış.