özel okul

Dört Mevsim Gelişim Anaokulu

Beylikdüzü, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Bulvarı Eğitim Vadisi Gülka Villaları No: 8, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 871-4349 ara

Hakkında

Dört Mevsim Gelişim Anaokulu:

Beylikdüzü bölgesinde bulunan anaokulumuz,3 katlı müstakil villadan oluşmuştur. 300 m2 oyun bahçesine sahip olan anaokulumuz.Kurucusu Eğitim Danışmanı Sayın Zübeyde bağlan 20 yıldır..Okul öncesi eğitim uzmanıdır.Bünyesinde üniversite mezunu çocuk gelişimi eğitmenleri ile çalışan ,kurucumuz..Beylikdüzü bölgesinde OYUN TEREPİ EĞİTİMİ VEREN TEK KURUMDUR.

Branş dersleri ve sosyalleşme çalışmaları yoğun olan Anaokulu haftanın hergünü İngilizce ,bale,halk oyunları,yoga meditasyon,modern dans eğitimleri verilmektedir.

Dört Mevsim Gelişim Anaokulu, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan özel okul. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Dört Mevsi̇m Geli̇şi̇m Anaokulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • özel okul
  • kreş
  • anaokulu
  • özel okul

Konum

Bu bölümde Dört Mevsi̇m Geli̇şi̇m Anaokulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

BEYLİKDÜZÜ BÖLGESİNDE, OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DEYİNCE İLK AKLA GELEN ,ZÜBEYDE BAĞLAN DÖRT MEVSİM GELİŞİM ANAOKULDUR..SAMİMİ VE İÇTEN ,İNSANLARIN OLMASI VE HERŞEYİ DOĞAL OLARAK GÖRMELERİ BİR VELİ OLARAK YÖNLENDİRİLMEM BENİ HER ZAMAN MUTLU ETTİ..KIZIM ,HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİSİ VE 2 SENEDİR ANAOKULUNDAYIM..TÜM EĞİTMENLER VE KURUCU NEŞELİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE ÇOK KEYİF ALDIKLARINDAN BELLİ OLUYOR..ÇOCUKLARI SEVMELERİ MUHTEŞEM..BİZLER ŞANSLIYIZ,BÖYLE BİR KURUMDA EĞİTİM ALMAMIZ VE ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNDE OLUMLU DAVRANIŞLARI GÖRMEK ..


Merhabalar ,beylikdüzü cumhuriyet mah.oturmakatayım..Arkadaşımın tavsiyesi üzerine dört mevsim gelişim anaokuluna başvurdum..Oğlum 2010 doğumlu ve okul kurucusu zübeyde bağlan,inanılmaz çocuk aşkıyla dolu bir insan ..siz kendisiyle tanıştığında bu farklılığı hissediyorsunuz..Oğlumda yeme problemi ,agresif ve paylaşmayı hiç bilmiyordu..oğlumla ilgili değişime eşimle beraber inanamıyoruz..Çocuğum çok mutlu çünkü sevgiyi fazlasıyla alıyor..Sosyal yardımlaşma ve çocuklarla ilgili ne olursa tüm gereken yardım neyse yapıyor..Segili öğretmenim..eğitim aşkınıza ,çocuk sevginiz hayranız..iyiki varsınız..