Dörtel Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Dörtel Yapı

Gaziosmanpaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Şehit Mustafa Yeşil Cad. No: 41 Küçükköy Stadyum Yakınında Barbaros Hayrettin Paşa Mh. Gaziosmanpaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 537-4998 ara

Hakkında

Dörtel Yapı:

Dörtel Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü inşaat malzemeleri alımı satımı ithalat ve ihracat yapmak. Konusu ile ilgili tesisler kurmak satın almak satmak kiralamak araziler almak ve satmak kiralamak her türlü taşınmaz malları ve taşınmaz hükmündeki hakları her çeşit taşınır malları veya taşınmaz ve taşınırlar üzerindeki her çeşit ayni şahsi her türlü hakları satın almak trampa ve takas gibi medeni kanun borçlar kanunu türk ticaret kanunu icra ve iflas kanunu gibi çeşitli mevzuat hükümlerinin hükmi şahıslara tanıdığı imkan ve yollar dairesindeki çeşitli şekillerde iktisap devir ve temellük edebileceği gibi keza bu yollarla elden çıkarabilir özellikle şirket işleri için gerekli görülebilecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesis almaya veya satmaya üzerinde şirket için ipotek vermeye ipotek almaya kabul edebilir hak ve alacaklarının temini ve tahsili için ayni ve şahsi her türlü teminatı gösterebilir alabilir menkul gayrimenkul hak ve tesisler kiralayabilir rehin ve ipotek edebilir verebilir kiraya verebilir inşaa eder veya ettirir işletir veya işlettirebilir sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde tevhid ifraz taksim cins tahihi arsa payı tashihi yola terk arsa payı ipotek kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis ihdas ve ipoteğin fekki işlemlerini yapabilir şirket sahibi olduğu mallar üzerinde menkul rehni arsa ve gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis edebileceği gibi başkası na ait menkul mallar üzerinde kendisi lehine menkul mal rehni ve gayrimenkuller üzerinde de kendisi lehine ipotek edebilir ve 15. 12. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 420497 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Mayıs 1999 tarihinde kuruldu. Dörtel Yapı, İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan inşaat malzemesi.

Soru & Cevap:

Dörtel Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Dörtel Yapi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.