çamaşırhane

Dry Ten Kuru Temizleme

Çankaya, Ankara

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Şehit Cevdet Özdemir Mah. 1042. Cad. 06460, Ankara Merkez, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 479-7700 ara

Hakkında

Dry Ten Kuru Temizleme: Dry Ten Kuru Temizleme Ankara, Çankaya ilçesinde çamaşırhane, dry ten kuru temizleme, ankara, firma, kuru temizleme, çamaşırhane, ankara merkez. Dry Ten Kuru Temizleme, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan çamaşırhane. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Dry Ten Kuru Temi̇zleme'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • çamaşırhane
  • dry ten kuru temizleme
  • firma
  • kuru temizleme
  • çamaşırhane
  • ankara merkez

Konum

Bu bölümde Dry Ten Kuru Temi̇zleme'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Temiz diye verilen kıyafetlerimde zift gibi sigara kokuyordu. Ayrıca söyledikleri zamanda teslimat yapamadılar. Hiç tavsiye etmiyorum


Dry Ten As Kurutemizleme,1.cadde no.26/a Balgat taki yerlerine 2 elbise verdim ve bana bembeyaz elbiselerim gıpgri ve temizlenmemiş bir şekilde teslim ettikleri gibi defalarca söyledim benim elbisem böyle değildi bazen olabilir kusura bakmayın artık diyerek benim elbiselerimi mahvettiler, ve elbiselerin üzerinde sadece kurutemizleme yazmasına rağmen ne yapalım böyle olmuş artık diyerek benim elbiselerimi yok ettikleri gibi giyilmez hale getirdikleri gibi özür bile dilenmedi artık ne yaparsanız yapın cevabını aldım. Kanıt olarak Fotoğraflarım bile var zaten elbiseyi 1 gün giydim o da oğlumun ödül törenindeydi. Sonrasında keşke vermez olaydım ama sonuç bu. Müşteriyle ilgi alaka sıfır, tamamen güvensizler ve zaten doğru dürüst karşınızda bir muhattap yok.Biz zaten burda yıkamıyoruz götürüyoruz deniyor ve özür bile dilenmiyor !