Dural İç Mimari Dekorasyon İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şirketi

Dural İç Mimari Dekorasyon İnşaat

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Havaalanı Mahallesi, Göral Sokak, No: 17, Atışalanı, Esenler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 430-2459 ara

Hakkında

Dural İç Mimari Dekorasyon İnşaat:

Dural İç Mimari Dekorasyon İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şirketi


Şirket her türlü iç ve dış dekorasyon işleri yapabilir iç mimari işleriyle uğraşabilir her türlü inşaat yapabilir mobilya ve doğrama işlerinin her çeşidinib imalatı işi ile uğraşabilir şirket iç ve dış dekorasyon iç mimarı inşaat mobilya doğrama işlerinin ifası için gerekli olan her türlü alet edevat aparat araç ve gereci alabilir imal ithal ihraç edebilir satabilir şirket yukarıda sayılan işler için her türlü tesis yapabilir kurabilir kiralayabilir satın alabilir satabilir teşvik kredileri alabilir. Konut villa işyerleri sanayi sitesi yol köprü baraj liman gibi bayındırlık tesisleri ile kanal kanalizasyon sanayi ve turistik tesislerin inşaatını ve taahhütünü yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 388631 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Şubat 1998 tarihinde kuruldu. Dural İç Mimari Dekorasyon İnşaat, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Dural İç Mi̇mari̇ Dekorasyon İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Dural İç Mi̇mari̇ Dekorasyon İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.