Düzgit Vapur Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi

Düzgit Vapur Hizmetleri Ticaret

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Reşitpaşa Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Park Plaza No: 14 Kat: 11 34467 Maslak / Sarıyer / İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 345-0530 ara

Hakkında

Düzgit Vapur Hizmetleri Ticaret:

Düzgit Vapur Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi

Türk ve yabancı bayraklı vapurlarla gemilerle temas etmek vapur gemi acentelerinin İstanbul'daki transit veya demirli gemi ve deniz ulaşım araçlarının her türlü hizmetlerini yapmak, Türk ve yabancı armatörlerin acentelik hizmetlerini yapmak ve Şirket yukarıdaki amaçlarına ulaşabilmek için yapılması gereken tüm ticari işlemler yapabilir. Borç ve taahhüt altına girebilir. Şirket 3. şahıs ve/veya şirketler lehine garanti ve/veya kefalet verebilir, müşterek borçlu ve müteselsil kefil olarak 3. şahıslar lehine bono emre muharrer senet düzenleyerek verebilir. Üçüncü şahıs ve/veya şirketler lehine verilecek garantiler ve/veya kefaletler, düzenlenecek obno veya emre muharrer senetler için yönetim kurulunun oy birliği ile alacağı karar yeterlidir. Yurt içinde kurulmuş ve kurulacak olan şirketlere iştirak edebilir. bu kurum ve kuruluşların ticari vekilliğini, acenteliğini mümessilliğini ve komisyonculuğunu yapabilir. Her nevi menkul ve gayrimenkullerle ilgili hakları edinebilir. Bunları kiralayabilir. Kiraya verebilir. Şirket yönetim kurulunun oy birliği ile alacağı karar doğrultusunda, kendisi veya 3. şahıs ve/veya şirketler lehine ipotek verebilir alabilir. Aldığı ipotekleri fek edebilir. Yurt iç ve dışı arttırma, eksiltme ve taahhütlere girebilir, ortaklıklar ve konsorsiyumlar kurabilir. Yurt içinde ve dışında serbest bölgelerde amaçlarına uygun faaliyetlerde bulunabilir, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 247454 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ağustos 1988 tarihinde kuruldu. Düzgit Vapur Hizmetleri Ticaret, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Düzgi̇t Vapur Hi̇zmetleri̇ Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi